۲۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۶:۱۳

گزارش هفتگی/

سفر رهبر انقلاب به خراسان شمالی/ آزادی گروگان‌های ایرانی در لیبی

سفر رهبر انقلاب به خراسان شمالی/ آزادی گروگان‌های ایرانی در لیبی

سفر رهبر معظم انقلاب به استان خراسان شمالی و سخنرانی های مهم ایشان در جمع اقشار مختلف مردم، آزادی گروگان‌های ایران در لیبی، امضای 102 نماینده برای سوال از رئیس جمهور و واکنش رئیس مجلس در باره سوال از رئیس جمهور از مهمترین اخبار هفته جاری است.

به گزارش خبرنگار مهر، اولین سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان خراسان شمالی چهارشنبه هقته جاری با استقبال پرشور مردم این استان انجام گرفت.

ایشان بعد از ورود به استان و استقبال مردم  در اولین سخنرا نی‌شان در ورزشگاه تختی این شهر با اشاره به اینکه علت اصلی عصانیت جبهه استکبار تسلیم نشدن ملت ایران به برکت اسلام و قرآن است خاطرنشان کردند: به همین دلیل است که آنها با اسلام دشمنی و به پیامبر اسلام (ص) توهین می کنند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آنها به دروغ می گویند که اگر ملت ایران از انرژی هسته ای صرفنظر کند، تحریمها برداشته می شود در حالی که علت اصلی اِعمال این تحریمهای غیرمنطقی که نوعی وحشیگری نیز به حساب می آید، بغض و کینه آنها از ملت ایران است.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: این تحریمها در واقع جنگ با یک ملت است اما به توفیق الهی، دشمنان در این جنگ هم مغلوب ملت ایران خواهند شد.

ایشان افزودند: البته تحریمها مشکلاتی را بوجود می آورند و برخی بی تدبیری ها هم ممکن است این مشکلات را افزایش دهد اما این مشکلات، مسائلی نیستند که جمهوری اسلامی ایران نتواند آنها را حل کند.

حوزه های علمیه نمی توانند سکولار باشند/ ضرورت ارتباط مستمر با نسل جوان

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار علماء، فضلا، روحانیون و طلاب استان خراسان شمالی، با اشاره به فتوای مراجع تقلید مبنی بر حرام قطعی بودن تضعیف نظام، هرگونه تفکری را که روحانیت را جدای از نظام اسلامی بداند، سکولاریسم خواندند و تأکید کردند: حوزه های علمیه نمی توانند سکولار و نسبت به نظام اسلامی بی تفاوت باشند.

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی چهارشنبه شب در دیدار علماء، فضلا، روحانیون و طلاب استان خراسان شمالی، با اشاره به تفکیک ناپذیری روحانیت از نظام اسلامی و فرصت عظیمی که پیروزی انقلاب اسلامی در اختیار روحانیت، برای گسترش معارف دینی قرار داده است، تأکید کردند: روحانیت و حوزه های علمیه باید با تلاش علمی مضاعف و مجهز شدن به معارف عمیق دینی و آشنایی با اندیشه های نو و ارتباط مستمر با نسل جوان بویژه دانشجویان، در جهت خدمت به نظام اسلامی و تقویت آن حرکت کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مخاطبان گسترده و میلیونی ِروحانیون بواسطه تشکیل نظام اسلامی، افزودند: روحانیت و حوزه های علمیه سربازان این نظام هستند و هیچ گاه نمیتوانند خود را جدا از نظام اسلامی تصور کنند.

ایشان هرگونه تفکری را که روحانیت را جدای از نظام اسلامی بداند، سکولاریسم خواندند و تأکید کردند: حوزه های علمیه نمی توانند سکولار و نسبت به نظام اسلامی بی تفاوت باشند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به فتوای مراجع محترم تقلید مبنی بر حرام قطعی بودن تضعیف نظام، خاطر نشان کردند: در حالیکه سیاست سرویس های امنیتی دشمنان نظام اسلامی اعم از امریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی، القاء وجود فاصله میان روحانیت و نظام است، هیچ روحانی نمیتواند خود را جدای از نظام اسلامی بداند.

حضرت آیت الله خامنه ای نظام اسلامی را نیز مرتبط با روحانیت دانستند و افزودند: بدون حضور روحانیت، انقلاب اسلامی، هیچ گاه به پیروزی نمی رسید زیرا روشنفکران و گروهها و احزاب غیر اسلامی، توانایی و نفوذ و مقبولیت روحانیت را در سطح کشور نداشتند.

اساسی‌ترین نیاز کشور، ایجاد روحیه امید به آینده و خودباوری در نسل جوان

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از معلمان، اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاههای استان خراسان شمالی با اشاره به لزوم اهتمام به ساختن و شکل دهی هویت انسانی کودکان بر اساس خلقیات نیکو، از همان دوران ابتدایی، تأکید کردند: اساسی ترین نیاز کشور، ایجاد روحیه امید به آینده، نشاط ، و خودباوری در نسل جوان است.


 ایشان خودباوری و اعتماد به نفس را یکی دیگر از نیازهای تربیتی دوران کودکی دانستند و خاطرنشان کردند: یکی از فرهنگ های غلطی که از دوران گذشته در جامعه شکل گرفته و همچنان وجود دارد، نگاه نیازمندانه به غرب و بزرگ دیدن غرب و کوچک دیدن خود ، بخصوص در مسائل علمی است.
 
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه ریشه کن شدن این فرهنگ غلط در گرو ترویج روحیه خودباوری است، افزودند: خودباوری که در مقابل غرب باوری قرار دارد، باید در میان کودکان و جوانان گسترش یابد و از وظایف مهم آموزش و پرورش و آموزش عالی تزریق روحیه خودباوری است.
 
بردباری و حلم یکی دیگر از خصلت های اخلاقی بود که رهبر انقلاب اسلامی نیاز آن را در جامعه و روابط اجتماعی و حتی سیاسی بسیار ضروری دانستند و تأکید کردند: اگر گروههای سیاسی با صبر و بردباری با یکدیگر برخورد کنند، فضا بهتر خواهد شد.
 
ترویج روحیه کنجکاوی و پرسشگری، کار جمعی و همکاری، کار و دوری از تنبلی، و مطالعه و کتابخوانی در میان کودکان و نسل جوان، از دیگر نکاتی بودند که حضرت آیت الله خامنه ای به آنها اشاره کردند.

مشکلات اقتصادی از سوء‌تدبیر است/ مذاکره با ایران هدف استراتژیک آمریکا

حجت الاسلام احمد خاتمی در نماز جمعه هفته گذشته تهران در واکنش به زمزمه مذاکره با آمریکا، گفت: مذاکره ایران یک هدف استراتژیک برای آمریکا است، اما بدانند که این آرزو را به گور خواهند برد.

وی مذاکره با ایران و به پای میز مذاکره نشاندن ایران را یک هدف استراتژیک برای آمریکا دانست و گفت: چون آمریکا اقتدار ایران را می داند و می داند که انقلاب های منطقه از انقلاب شماست این یک هدف استراتژیک برای آمریکا است که به دیگر کشورها بگوید چاره ای جز سازش با ما ندارید. ایران که سی و سه سال با ما مخالفت کرد بالاخره آن را پای میز مذاکره نشاندیم اما بدانند که این آرزو را به گور خواهند برد.

امام جمعه موقت تهران همچنین با اشاره به اوضاع داخلی کشور گفت: وضع کشور عادی است و بحرانی نیست. مشکلات داریم و خواهیم داشت اما بحرانی نیستیم.

خاتمی افزود: اگر به دنبال کشور بحران زده هستید بروید سراغ همان کشورهایی که ایران را تحریم کردند و ببینید که با چه مشکلات عظیم اقتصادی و اجتماعی مواجه هستند. بروید آمریکا و ببینید که بیش از کل جمعیت کشور ما آمریکا فقیر دارد و این شعار نیست آماری است که خودشان داده اند.

خطیب نماز جمعه تهران تاکید کرد: در ایران مشکلات هست اما با تدبیر و همراهی مسئولان محترم مشکلات حل خواهد شد.

جنگ میان ترکیه و سوریه به مصلحت اسلام و مسلمین نیست

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه جنگ بین ترکیه و سوریه به مصلحت اسلام و مسلمین نیست، گفت: فرصت گفتگو همیشه هست اما آتش جنگ، فرصت‌ها را می‌سوزاند.

سرلشکر حسن فیروزآبادی حضور ناتو در منطقه را در ابتدا تهدیدی برای ترکیه دانست و تصریح کرد: این آرزوی غربیها بوده است که ترکیه را با چالش‌هایی رو به‌رو و تضعیف کرده و سپس خط مقدم جبهه اسلام و مسلمین برابر غرب را به تفرقه درآورند.

فیروزآبادی به اهمیت و ضرورت پایان بخشیدن به چالش‌های ایجاد شده بین ترکیه و سوریه و لزوم اهتمام مسئولان دو کشور به این موضوع تأکید و بیان داشت: امیدوارم مسئولین ترکیه و سوریه با هوشمندی، دینداری و خویشتن داری این مقطع حساس را به سلامت طی کنند چرا که بر اساس عقل و دین، هیچکس جنگ بین دو کشور مسلمان را نمی‌پسندد لذا باید هرچه زودتر این درگیری مرزی و دخالت‌های ناخواسته متوقف شود.

دوست نداریم تابوت سربازان آمریکایی از خلیج فارس به آمریکا سرازیر شود

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ما دوست نداریم تابوت هزاران سرباز آمریکایی از خلیج فارس به سمت آمریکا سرازیر شود اما اگر از دشمن و حماقتی ببینیم، این تنها بخشی از پاسخ ایران به متجاوزین خواهد بود.

سردار پاسدار علی فدوی در یادواره شهدای نبرد مستقیم نیروی دریایی سپاه با ناوگان دریایی آمریکا که با حضور خانواده شهدا و اقشار مختلف مردم در زادگاه تعدادی از شهدای این حماسه، در شهرستان دشتی و بخش خشت برگزار شد، طی سخنان مهمی نسبت به فتنه گری های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه حساس خلیج فارس و پیرامون آن هشدار داد و گفت: اگر دشمن حماقت کند و آتش جنگ دیگری را در منطقه خلیج فارس روشن کند، پاسخ ما به حماقت دشمن و اذناب او، آن قدر قاطع و کوبنده خواهد بود که حتی فرصت پشیمانی را نیز از بسیاری از آنها بگیرد.

وی افزود: ما دوست نداریم تابوت هزاران سرباز آمریکایی از خلیج فارس به سمت آمریکا سرازیر شود اما اگر از دشمن حماقتی به مانند سال های 65 و 66 ببینیم، این پاسخ تنها بخشی از چشم انداز نبرد آینده ما با آمریکا خواهد بود.

گروگانهای ایرانی در لیبی آزاد شدند

علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه با اشاره به بیش از دوماه تلاش های گسترده برای آزادی گروگان های ایرانی در لیبی اعلام کرد : خوشبختانه در پی تماس ها و مذاکرات فشرده بعمل آمده با مراجع رسمی لیبیایی و نیز مقامات محلی شهر بنغازی ، 7 نفر گروگانهای ربوده شده ایرانی در لیبی پس از 65 روز آزاد و تحویل مقامات سفارت کشورمان در طرابلس گردیدند.

تنش میان سوریه و ترکیه چاله ای است که آمریکا برای کشورهای منطقه کنده است

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل با اشاره به تحرکات اخیر در مرز ترکیه و سوریه اظهار داشت: آمریکایی‌ها می خواهند ثبات کشورهای منطقه را برهم بزنند و بدون تردید این یک چاله ای است که آمریکا و متحدینش می خواهند کشورهای ترکیه، سوریه و عراق را در آن بیاندازند.

 علی اکبر ولایتی با بیان اینکه غربی ها بعد از ناامیدی در تصویب قطعنامه علیه سوریه بدنبال چاله ای هستند که ناتو برای کل منطقه کنده است گفت: آنها می خواهند زنجیر مقاومت توسط کشورهای ایران ، لبنان ، سوریه، فلسطین و همچنین زنجیره بیداری اسلامی توسط مصر ، تونس و لیبی را پاره کرده و موضوع بیداری اسلامی و خطر اسرائیل را به فراموشی بسپارند.

مشاور مقام معظم رهبری تصریح کرد: آمریکایی ها می خواهند ثبات کشورهای منطقه را برهم بزنند و بدون تردید این یک چاله ای است که آمریکا و متحدینش می خواهند کشورهای ترکیه، سوریه و عراق را در آن بیاندازند.

طرح استیضاح وزیر جهاد کشاورزی تقدیم هیأت رئیسه مجلس شد

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد: مهمترین علت استیضاح وزیر جهاد کشاورزی، نابسامانی در بازار کالاهای اساسی و همین طور نبود حمایت های لازم از کشاورزان است که وی باید نسبت به این مسایل پاسخگو باشد.

علی ایرانپور اظهارداشت: با توجه به مشکلات بوجود آمده در حوزه محصولات کشاورزی و دامی و نابسامانی در بازار این کالاها، در ماه های اخیر تذکرات کتبی و شفاهی بسیاری از سوی نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی داده شده است.

این نماینده مجلس نهم، تأکید کرد: با توجه به تذکرات کتبی و شفاهی متعددی که از سوی نمایندگان طی ماه های اخیر به وزیر جهاد کشاورزی داده شده و نمایندگان نیز با بی اعتنایی وزیر روبرو شده اند، بنابراین طرح استیضاح خلیلیان با ۳۴امضا تنظیم و تقدیم هیأت رئیسه مجلس شده است.

اظهارات وزیر دفاع انگلیس وقیحانه و حاکی از عصبانیت از پیشرفت ایران است

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن تقبیح نمودن سخنان اخیر فیلیپ هاموند وزیر دفاع انگلیس در خصوص برنامه صلح آمیز هسته ای کشورمان که در مصاحبه با هفته نامه انگلیسی آبزرور بیان شده  بود گفت:  این اظهارات خصمانه حاکی از عصبانیت دولت انگلیس از اجماع و انسجام ملی ایران در مورد پیشبرد مقتدرانه برنامه های توسعه ای در حوزه های مختلف و ناکامی تلاشهای همه جانبه انگلیس برای متوقف نمودن مسیر توسعه و شکوفایی جمهوری اسلامی ایران می باشد از اینرو در رویکردی مذبوحانه، اعمال فشار بر مردم را در کانون اقدامات خود قرار داده است.

رامین مهمانپرست این اظهارات وقیحانه را تأییدی بر این واقعیت دانست که دولتمردان انگلیس در موضوع فعالیتهای صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران کمترین اعتنایی به ساز و کارهای پذیرفته شده بین المللی و حقوق برسمیت شناخته شده کشورها  بر اساس معاهده ان پی تی ندارند

تعریف هاشمی از "دولت وحدت ملی"/ افراطیون دلسوزان کشور را خانه نشین کردند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام «وحدت ملی» را نه به معنای ادغام نیروها و سهم‌خواهی‌های گروهی، بلکه به عنوان فراهم کردن زمینه حضور همه وفاداران به انقلاب و قانون اساسی خواند و گفت: اگر زمینه مشارکت فعال و عادلانه و برابر همه سلایق فراهم شود، آنچه با انتخاب قانونی و آزاد مردم به دست می‌آید، مورد پذیرش و حمایت همه خواهد بود و پس از آن ناکارآمدی‌ها کاهش و روند پیشرفت و توسعه هموار خواهد گردید.

اکبر هاشمی رفسنجانی، نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی در کنار دو قشر مدیران و روحانیت اصیل را هدف کید و دشمنی مغرضان و قدرت‌طلبان منحرف خواند و تصریح کرد: اگرچه افراطیون و باندبازان نتوانستند دلسوزان کشور اعم از مدیران کارآمد و علمای دلسوز و نیز دانشگاهیان فرهیخته را نابود کنند، اما آنان را متفرق و خانه‌نشین کردند و وضع کنونی جامعه، تا حدود زیادی ناشی از انزوای ناخواسته نخبگان کارآمد کشور است.

طرح سوال از رئیس جمهور با 102 امضا تحویل باهنر شد

طرح سوال از رئیس جمهور که چندی قبل از سوی تعدادی از نمایندگان در مجلس تهیه شده بود، در جلسه روز چهارشنبه با 102 امضا تقدیم هیات رئیسه مجلس شد.

محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه علنی مجلس را در روز چهارشنبه بعد از لاریجانی عهده‌دار شد این طرح را دریافت کرد و مقرر شد به کمیسیون مربوطه که کمیسیون اقتصادی مجلس است ارجاع دهد تا در این کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد.

طبق آیین نامه داخلی مجلس در صورت قانع نشدن طراحان سوال از توضیحات نمایندگان رئیس جمهور در کمیسیون، احمدی نژاد یک ماه فرصت دارد تا برای پاسخگویی به این سوال در صحن علنی مجلس حضور یابد.

مجلس بر نهادهای اقتصادی دولت متمرکز شود/ واکنش به طرح سئوال از رئیس‌جمهور

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم تمرکز مجلس بر نهادهای اقتصادی دولت در پاسخ به این سوال که آیا سوال از رئیس جمهور را در شرایط کنونی کشور به صلاح می داند یا خیر گفت: مجلس مانند قوه مجریه نیست که ابتدا هیات رئیسه تشخیص داده و دستور بدهد بلکه مصلحت اندیشی درون پارلمان انجام می شود.

علی لاریجانی اظهار داشت: ممکن است درحال حاضر اشکالاتی در بخش های مختلف وجود داشته باشد، دیوان محاسبات و بخش های نظارتی گزارشاتی را می دهند اما به هر حال در وضعیت فعلی اولویت هایی هم برای نظارت وجود دارد.

لاریجانی با بیان اینکه خیلی حرف پسندیده ای است که نمایندگان اولویت های کشور را در بحث نظرات مد نظر قرار می دهند، گفت: باید درحوزه اقتصادی بیشتر متمرکز و بر این اساس وزاتخانه ها و دستگاههای اقتصادی را بیشتر رصد کنیم.

کد خبر 1717642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha